Algemene info - groep 7 & 8

Wat vind jij écht leuk om te doen? Heb je een talent voor websites maken, (kleding) ontwerpen, leiding geven of een robot aan de praat krijgen? Bij VOLT! zijn er genoeg opties. Op jouw eigen tempo krijg je de kans om jouw passies en talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Over VOLT!

We zijn een brede, technologische en sportieve vmbo en havo school in Vleuten, met goede examenresultaten in alle leerwegen: basis-, kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde/ theoretische leerweg en de havo.

Wij houden van praktisch onderwijs. Zo kun je bij ons kiezen uit één van onze profielen (Produceren, Installeren & Energie, Dienstverlening & Producten en Zorg & Welzijn), waardoor jij je gedurende je middelbare schoolcarrière kunt voorbereiden op je vervolgopleiding. Of het vervolg nu MBO, havo of HBO is, we ondersteunen je tot jij helemaal klaar bent voor de volgende stap!

Top(sport) Talent- leerling of interesse in de sportklas?

VOLT! is een Top(sport) Talentschool. Een Top(sport) Talentschool is een school waar aanstormend talent de sport kan combineren met het halen van een diploma. Als jij je wilt aanmelden als Top(sport) Talentleerling kun je op deze pagina meer informatie vinden.

Ieder jaar hebben we ook een speciale sportklas die zich richt op het leren lesgeven, organiseren en ondernemen binnen de sportbranche. Het doel van de sportklas is om leerlingen na 4 jaar te laten doorstromen naar het ROC Sport en Bewegen, waarmee we een samenwerkingsovereenkomst hebben. Meer weten? Je leest er hier meer over.

Langskomen of vragen?

Heb je vragen over onze school of wil je een keertje binnenkijken? Je bent van harte welkom op onze een van onze open dagen. Je kunt ook altijd een mail sturen naar info@volt.eu als je vragen hebt.

Aanmelden

Wil jij je graag aanmelden voor de brugklas? Dat kan! De basisschool maakt dit samen met jouw ouders in orde. Wil je meer weten en lezen over de aanmeldprocedure? Klik dan hier.