Groep 7 & 8

Wat vind jij nou echt leuk om te doen? Of dit nu websites maken, ontwerpen, leiding geven of een robot aan de praat krijgen is; bij VOLT! zijn er genoeg opties.

Wij houden van praktisch onderwijs. Zo mag je bij ons kiezen uit een van onze profielen (Produceren, Installeren & Energie, Dienstverlening & Producten en Zorg & Welzijn) waardoor jij je al een beetje kan voorbereiden op je vervolgopleiding. Of dit nu het MBO of HAVO is. Helemaal klaar voor jouw toekomst dus!

Over VOLT!

VOLT! is een brede, technologische en sportieve vmbo en havo in Vleuten met goede examenresultaten in alle leerwegen: basis-, kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde/ theoretische leerweg en de havo. We zijn begin 2019 verhuisd naar een nieuw pand in Vleuten.

Aanmelden

Wil jij je graag aanmelden voor de brugklas? Dat kan! De basisschool maakt dit samen met jouw ouders in orde.
Wil je meer weten en lezen over de aanmeldprocedure? Klik dan hier.

Topsport Talent- leerling of interesse in de sportklas?

VOLT! is een Topsport Talentschool. Een Topsport Talentschool is een school waar aanstormend sporttalent (ook wel LOOT-leerling genoemd) sport kan combineren met het halen van een diploma. LOOT staat voor Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport. Als jij je wilt aanmelden als LOOT-leerling kun je op deze pagina meer informatie vinden.

Ieder jaar heeft VOLT! ook een speciale sportklas die zich richt op het leren lesgeven binnen sport. Het doel van de sportklas is om leerlingen na 4 jaar VOLT! sportklas zonder toelating te laten doorstromen naar één van de ROC Sport en Bewegen waarmee VOLT! een samenwerkingsovereenkomst heeft. Meer weten? Je leest er hier meer over.

Langskomen of vragen?

Heb je vragen over onze school of wil je een keertje binnenkijken? Je bent van harte welkom op onze een van onze open dagen. Je kunt ook altijd een mail sturen naar info@volt.eu als je vragen hebt.