Jong 030 pas

Donderdag 4 oktober zullen alle eerste jaars van het Via Nova College een Jong 030 pas krijgen. De Jong 030 Pas is voor Utrechtse jongeren 12-23 jaar. De pas is gratis. Met deze pas kan je je inschrijven op vele (win)acties sport/bewegen (voorheen SportU), muziek, boeken, theater, films, (fris)feesten, festivals en meer. Kortom: een vrijetijdspas.

De Jong030 Pas is een initiatief van Stichting JoU en is een apart onderdeel van jong030.nl: dé Utrechtse jongerenwebsite waarop alles te vinden is over school, werk, vrije tijd (agenda!), gezondheid, geld en werk. Maar ook zijn er ervaringen van jongeren te vinden in de vorm van filmpjes, verhalen/blogs en fora. Opdrachtgever van jong030.nl is gemeente Utrecht. Jong030 Pas is een eigen initiatief.

Alle Utrechtse scholen voor voortgezet onderwijs zijn partner van de Jong030 Pas.

Via deze website activeren jongeren hun pasje. Zie: www.jong030.nlDe Jong030 Pas is een initiatief van Stichting JoU en is een apart onderdeel van jong030.nl: dé Utrechtse jongerenwebsite waarop alles te vinden is over school, werk, vrije tijd (agenda!), gezondheid, geld en werk. Maar ook zijn er ervaringen van jongeren te vinden in de vorm van filmpjes, verhalen/blogs en fora. Opdrachtgever van jong030.nl is gemeente Utrecht. Jong030 Pas is een eigen initiatief.

Alle Utrechtse scholen voor voortgezet onderwijs zijn partner van de Jong030 Pas.

Via deze website activeren jongeren hun pasje. Zie: www.jong030.nl

Ook interessant