10 - Jan - 2019

Vleuterweide maakte kennis met VOLT!

Op woensdagmiddag 9 januari konden omwonenden kennismaken met de nieuwe school VOLT! Toekomstmakers, sinds deze week gevestigd aan de Oesterzwam in Vleuterweide.

Veel buurtbewoners maakten gebruik van de mogelijkheid om dit uiterst moderne schoolgebouw van binnen te bekijken. Van een handmassage tot de High Tea en van een kijkje in de schoonheidssalon tot deelname aan het Boodschappenspel: de buurtbewoners keken hun ogen uit.

VOLT! is nieuw soort openbare vmbo-school, die jonge mensen met de technologie en beroepen van morgen verbindt. Het nieuwe gebouw tegenover Station Vleuten springt nogal in het oog, zodat er bij veel mensen in de wijk al wat nieuwsgierigheid was ontstaan. Belangstellenden werden de hele middag in groepjes rondgeleid en konden alle vier etages van het gebouw bezoeken. Er was overal een interactief programma, zodat de bezoekers ook zelf aan de slag konden.

Voor wie deze kennismaking heeft gemist: op vrijdagavond 18, zaterdagochtend 19 en maandagavond 21 januari presenteert VOLT! zich aan nieuwe leerlingen, tijdens de Open Dagen en Informatieavond. Aanmelden voor deze dagen kan via mail naar info@volt.eu Kijk voor een sfeerschets en meer informatie op de nieuwe website www.volt.eu.

Ook interessant