Volt! publiceert haar vacatures op de website Nuovoscholengroep:

Klik hier voor de openstaande vacatures

Overige vacatures:

Vacature vrijwilliger

Volt! is een openbare vmbo-school voor eigentijds en sportief onderwijs. Wij onderscheiden ons door de mogelijkheden en kwaliteiten van de leerlingen te benadrukken, persoonlijke aandacht en inzet op een brede ontwikkeling en uitstekende examenresultaten.

Wij zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die er plezier in hebben om met onze leerlingen het gesprek aan te gaan (bijvoorbeeld tijdens hun pauzes en daarbuiten) en die er zodoende aan willen meewerken dat de rust op school bewaard blijft. Wij geloven namelijk dat aandacht voor leerlingen essentieel is. Uiteraard is het altijd mogelijk om de conciërge bij te staan met klusjes, maar voor ons is dat geen harde eis.

  • Werktijden van 10.00 – 14.00 uur (in overleg) Heb je affiniteit met onze doelgroep en heb je mensenkennis, humor, flexibiliteit en ben je nieuwsgierig? Reageer dan direct! Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@volt.eu of bellen naar 030 670 25 00 en vragen naar Wil van Elk (van 08.00 – 14.00 uur).
Een open sollicitatie sturen?

Graag ontvangen wij uw open sollicitatie per email, op het adres info@volt.eu . Uw motivatie/sollicitatiebrief schrijft u in de email zelf. Wanneer u bijvoorbeeld uw cv wilt bijvoegen dan ontvangen wij deze bij voorkeur (als bijlage) in pdf.

Uw email moet in ieder geval de volgende gegevens bevatten:

Naam :
Functie : (leraar, directeur , onderwijsassistent e.d.)
Aanstellingsomvang : (minimaal 0,2 of hoger)
Werkgebied :
Datum indiensttreding : (de datum vanaf wanneer u beschikbaar bent)