Vacatures

Deze pagina is ingericht om u als ouder/verzorger, maar ook onze (aankomende) collega's aan te spreken en wegwijs te maken in het onderwijs op VOLT! Toekomstmakers.

Openstaande vacatures:

Zie hieronder de openstaande vacatures. Solliciteer via: info@volt.eu. Kijk ook op de website van Nuovo.

VACATURE:
Mens & Natuur
0,8 fte - per direct

VACATURE:
Teamleider
1,0 fte - per 1 augustus

VACATURE:
NASK (bovenbouw)
0,8 fte - per direct

VACATURE: 2x
Nederlands 1e/2e graad
0,8 fte - per direct

VACATURE: 2x
Toekomst
0,6 fte - per direct

Reisgids voor de VOLT! Toekomstmaker

“Samenwerken aan onze toekomst”, is het motto van VOLT! Toekomstmakers. Een moderner variant is: “Live it! Move it! Do it! Mensen nieuwsgierig maken, in beweging krijgen en laten ontwikkelen is de basis van ons bestaan.

Bij VOLT! Toekomstmakers heeft iedereen de rol van expert, didacticus, leider, teamspeler en coach. Ons onderwijs is een reis naar het eigenaarschap van eigen leren om daarmee persoonlijke groei van iedereen te stimuleren en vorm te geven. Dat willen we doen in een duurzame en sociale samenleving.

In de komende tijd willen we ons onderwijs meer zelfsturend en vraaggericht maken. VOLT! Toekomstmakers ontwikkelt een nieuw curriculum dat geleidelijk ingevoerd gaat worden. Het nieuwe curriculum heeft een vakoverstijgend karakter.

We willen jou veel moed, inspiratie, nieuwgierigheid en plezier toewensen om de maker en de coach in jezelf te ontdekken. Om zo de ander telkens te horen en te zien en om aan te sluiten waar de ander zich bevindt.

Klik op bovenstaande afbeelding om de Reisgids voor de VOLT! Toekomstmaker te openen.

Waarom VOLT! Toekomstmakers jouw ideale werkplek is:

VOLT! Toekomstmakers staat voor eigenaarschap, contextrijk onderwijs, het leren zichtbaar maken en samenwerkend leren. Wij blijven zoeken en werken aan onderwijsvernieuwing, waarbij de leerling centraal staat en niet de methode. We geven jongeren de bouwstenen om zelf hun toekomst te maken.

VOLT! Toekomstmakers is een moderne openbare school voor vmbo en havo, die jonge mensen verbindt met de technologie en beroepen van morgen. De school heeft een jonge, energieke uitstraling en verzorgt onderwijs in een aantrekkelijk nieuw gebouw waar wij sinds 2019 gevestigd zijn. VOLT! Toekomstmakers is onderdeel van de NUOVO scholen.

Technologie heeft de toekomst. Met inspiratie, kennis en praktijk geeft VOLT! aanstormende vakmensen perspectief, inzichten én instrumenten om de toekomst te maken. Of leerlingen nu kiezen voor een profiel als PIE, D&P, Z&W of onze Theoretische Leerweg en HAVO; kennismaken met technologie is in alle gevallen net zo vanzelfsprekend als bijvoorbeeld leren schrijven.

Wij staan voor:

Leren en verbinden in een contextrijke omgeving.

Leerlingen van VOLT! zijn doeners. De school is naar buiten gericht en omvat daarom bijvoorbeeld ook een koffiecorner en een toekomstplein, die in contact staan met de omgeving van de school. Het sportieve karakter van de school komt terug in de ruime sporthal die deel uitmaakt van de accommodatie aan de Oesterzwam in Vleuterweide. We geven een nieuwe invulling aan ‘betekenisvol leren’ door leerlingen te betrekken in alle facetten van het leren op school.

Wij vragen:

Jouw aanpak kenmerkt zich zich door:

  • Een solide pedagogische en didactische basis.
  • Een respectvolle benadering van leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), waarbij waardering, gevoelens en emoties samen met verantwoordelijkheden centraal staan.
  • Gerichtheid op kwaliteit en talenten van leerlingen en het samen met leerlingen focussen op wat zij kunnen en wat zij kunnen bereiken.
  • Het zoeken van intensieve samenwerking in onze teams en in onze uitdagende leeromgeving met leerlingen.
  • Flexibel en effectief omgaan met verschillen tussen leerlingen en groepen leerlingen (interesses, leerstijlen, leerstrategieën, talenten en intelligenties).
  • Een projectmatige aanpak waarin gezamenlijk ontwikkeld en uitgevoerd wordt en je een bijdrage levert door bijvoorbeeld zelfstandig te schrijven en kritisch te evalueren.
  • Een lesbevoegdheid 1e of 2e graad (of bijna).

Wij bieden:

  • Een (leer)omgeving waarbinnen structuur, samenwerking en aandacht voor de leerlingen centraal staat,
  • Een uitdagende werkkring met enthousiaste collega’s en leerlingen;
  • Een cultuur om te kunnen groeien in persoonlijke professionaliteit met ruimte voor eigenaarschap en autonomie.

Stage lopen bij VOLT! Toekomstmakers

Zoek je een stage en lijkt het je leuk om dit bij VOLT! te doen? Wij hebben plek voor stagiaires bij verschillende vakken! Stuur je mail naar het Centraal Loket op www.nuovo.eu met je motivatie & cv.

Een open sollicitatie sturen?

Graag ontvangen wij jouw open sollicitatie per e-mail via info@volt.eu
De sollicitatie moet in ieder geval de volgende gegevens bevatten:

NAW gegevens
Functie waarop je solliciteert
Aanstellingsomvang (aantal dagen, uren of FTE)
Werkgebied
Datum beschikbaar