Voorlichting op de basisschool

Julie en Amira voor even terug naar hun basisschool

VOLT!-leerlingen Amira & Julie gingen langs bij hun basisschool: “Geweldig!”

Onlangs gingen er weer twee enthousiaste leerlingen van VOLT! Toekomstmakers naar hun oude basisschool, om hen te vertellen hoe ze het vinden om bij ons op school te zitten. Deze keer waren het Amira en Julie, die helemaal stuiterend van energie terug kwamen! Hieronder lees je hoe ze het vonden.

Amira:

“Ik vond het hartstikke leuk om terug naar mijn oude school te gaan! En om dan ook nog een presentatie te geven over mijn níéuwe school… Dat is toch geweldig?! We hebben gepresenteerd aan drie klassen en gaven hen na afloop echte VOLT!-pennen cadeau. Dat vonden ze ook heel leuk. We hebben veel gelachen die dag!”

Julie:

“Ik vond het heel leuk om te presenteren voor andere klassen op de basisschool over VOLT! Vooral omdat ik nu zelf weet hoe het er is. Eerst was ik een beetje zenuwachtig en nerveus… Maar op een gegeven moment had ik door dat de klassen het zelf ook heel interessant vonden, heb ik er enorm van genoten om de presentatie te geven!

Ook de basisschool was erg enthousiast over de komst van onze twee leerlingen, volgens Amira & Julie:

“We merkten dat ze het zelf ook heel leuk vonden! Ze boden ons wat te drinken aan en waren heel aardig en beleefd. Een paar dagen nadat we de presentatie gaven, kregen we een cadeautje van ze: een chocoladeletter! Daar hebben we erg van genoten. De kinderen daar waren ook heel enthousiast. Aan één klas presenteerden we digitaal, maar die waren iets minder enthousiast. Dat begrepen we, gezien de omstandigheden. Hoe dan ook was het een superleuke ervaring!”

Wil jij als VOLT!-leerling ook een keer terug naar je oude basisschool om te vertellen hoe je het vindt op school? Of wil je een van onze leerlingen voor een voorlichting uitnodigen op jullie basisschool? Laat het ons dan weten!


Ook interessant